spotguide.dk

Hvordan man downloader YouTube-videoer på Android

Der er mange lejligheder, hvor du gerne vil downloade YouTube-videoer på din Android-telefon. Nogle gange skal du muligvis downloade videoerne til offlinevisning, bare hvis du bliver afskåret fra dit Wi-Fi-netværk. Andre gange har du muligvis brug for et klip fra YouTube-videoen til personlig brug og andre. Og ja, du kan downloade YouTube-videoer offline på dine Android-enheder.

Der er mange måder at downloade videoer på din telefon – du kan bruge de officielle YouTube-apps (hvis du har et premium-abonnement i nogle regioner), tredjeparts apps såsom TubeMate og Ymusic, eller din webbrowser. I denne artikel vil vi se på de tre metoder til at downloade YouTube-videoer, og derefter vil du være i stand til at vælge den bedste mulighed for dig. Lad os komme i gang!

Metode 1. Officielle YouTube- og YouTube Go-apps
Måske er den nemmeste måde at downloade YouTube-videoer på din Android-telefon ved at bruge de officielle YouTube-apps som kommer forudinstalleret på din telefon. Uanset om du bruger standard YouTube-appen eller YouTube Go-appen, der er målrettet mod Android Go-enheder, kan du problemfrit downloade YouTube-videoer på din telefon til offlinevisning.

YouTube-downloadfunktionen giver dig mulighed for at angive din download kvalitet. Du kan vælge mellem Lav (144p), Medium (360p), Høj (720p), eller du kan blot indstille den til at spørge om din downloadkvalitet, hver gang du vil downloade en video. Derudover giver YouTube-appen dig mulighed for kun at planlægge downloads via Wi-Fi, så du ikke passerer din månedlige kvote.

Men bagsiden er, at YouTube kræver et premium-abonnement for at downloade offline videoer i nogle regioner. Dette burde ikke være et problem for dig, hvis du bor i Nigeria. Men hvis du er en afmeldt bruger fra andre regioner, kan du prøve de andre metoder i denne artikel.

Metode 2. Sådan downloader du YouTube-videoer på YouTube-appen

 • Åbn YouTube-appen på din enhed.
 • Kig efter den video, du vil downloade.
 • Tryk på knappen med 3 prikker til højre side under videoens thumbnail.
 • Klik på Download video
 • Vælg din foretrukne downloadkvalitet, og tryk på
 • Download for at begynde at gemme din video offline.
 • Alternativt, hvis du allerede afspiller videoen, vil du se knappen Download under afspilleren. Tryk på den for at downloade videoen

Din video skulle begynde at downloade nu baseret på dine oprindelige præferencer. Du ønsker måske at tilpasse downloadindstillingerne, så de passer til dine behov. Alt du behøver er at gå til siden Download-indstillinger:

 • På YouTube-appen skal du trykke på dit profilbillede i øverste højre hjørne.
 • Tryk på Indstillinger
 • Vælg Downloads
 • Derfra kan du justere dine downloadpræferencer.

Sådan downloader du YouTube-videoer på YouTube Go
Hvis din telefon kører Android Go, er det endnu nemmere at downloade videoer med YouTube Go-appen. Følg nedenstående trin.

 • Åbn YouTube Go
 • Find den video, du vil downloade, og klik på den.
 • Vælg din foretrukne downloadkvalitet
 • Tryk på knappen Download

Metode 3. Sådan downloader du YouTube-videoer med tredjepartsapps
Den unikke ulempe ved at downloade videoer med den officielle YouTube-app er, at den har brug for et premium-abonnement i nogle regioner, hvilket måske ikke er gunstigt for nogle. Desuden, hvis du ser frem til at dele den downloadede videofil med nogen senere, vil YouTube-appen ikke tillade dig. Så den bedste måde at gå på er at bruge en YouTube-videodownloader-app.

Disse apps giver dig mulighed for at gemme videofiler – i forskellige formater – direkte på dit telefonlager. Så det er nemt at dele, flytte eller overføre til din computer, hvis behovet opstår. Der er forskellige YouTube-downloader-apps derude, der fungerer godt. Nogle af dem tilføjer også nogle unikke funktioner til blandingen. Apps inkluderer TubeMate, VideoMate, Ymusic osv.

Som du ville forvente, er ingen af disse apps i Play Butik, hvilket betyder, at du skal downloade dem fra tredjeparts app-butikker eller deres officiel hjemmeside. Hvis du er cool med det, så lad os lære dig, hvordan du downloader YouTube-videoer med tredjepartsapps på Android. I denne artikel bruger vi Ymusic. Du kan også få VideoMate, TubeMate og mere, hvis du vil.

Sådan downloader du YouTube-videoer med Ymusic

Ymusic fungerer selv som en selvstændig YouTube-app – du kan afspille og downloade YouTube videoer og musik fra appen. Hvis du føler dig sikker, kan du også logge ind på din Google-konto for at få alle YouTube-tilpasningsfunktioner i appen. Du har sandsynligvis ikke brug for alt det, hvis du kun vil bruge appen til videodownload. For at komme i gang skal du downloade Ymusic-appen fra deres hjemmeside (http://ymusic.io) og installere den manuelt på din telefon.

Den hurtigste måde at downloade YouTube-videoer ved hjælp af Ymusic er at dele videoen (link) fra YouTube-appen til Ymusic-appen. Hvis du gør det, kan du downloade videoen til din enhed uden at forlade selve YouTube-appen. Sådan gør du:

 • Åbn den officielle YouTube-app, og find en video, du vil downloade.
 • Tryk på knappen med 3 prikker i højre side under videominiaturebilledet
 • li>

 • Klik på Del i menuen. Dette vil afsløre Android Share-arket
 • Find “Anden download” med Ymusic-ikonet og på Share-arket, og tryk på det.
 • Vent et par sekunder for at generere linket.
 • Til sidst skal du vælge videokvaliteten på skærmen og vente på, at den er færdig med at downloade.

Hvis du ikke altid vil dele linket fra YouTube-appen , kan du søge og downloade enhver video, du ønsker, på selve Ymusic-appen.

Sådan downloader du YouTube-videoer fra din browser

Den sidste metode, vi vil nævne om at downloade YouTube-videoer på din Android-telefon bruger din browser. Nu kræver dette, at du forsømmer YouTube-mobilappen og åbner YouTube-webstedet i din browser. Downloadtrinnet er enkelt, da du ikke behøver nogen tredjepartsapp eller YouTube-appen for at udføre din mission. Og det mest interessante er, at det også virker på iPhones og computere.

Sådan downloader du YouTube-videoer fra Savefromnet ved at bruge “ss”-præfikset

For at downloade YouTube-videoer via din browser, vil bruge Savefromnet-webstedet, som giver dig mulighed for at downloade YouTube-videoer ved blot at indsætte et præfiks – “ss” – til videolinket. Sådan gør du:

 • Gå til youtube.com i din browser, og åbn enhver video, du ønsker at downloade.
 • Når videoen afspilles, skal du sætte den på pause og klikke på adressen bjælke.
 • I adresselinjen skal du indsætte “ss” før “youtube.com/…” og trykke på Enter på dit tastatur. Hvis du får det rigtigt, skal adressen være noget som denne –https://ssyoutube.com/watch…
 • Hvis du gør det, omdirigeres du til en.savefrom.net, hvor du kan downloade YouTube-videoen sikkert.
 • På siden kan du se de grundlæggende oplysninger om videoen. De inkluderer videoens varighed, titel og downloadlink.
 • Tryk på rullemenuen ved siden af knappen Download for at vælge dit foretrukne videoformat og -kvalitet. Din video vil begynde at downloade, og du vil kunne se den i din videoafspiller-app eller filhåndtering.

Har du brug for yderligere hjælp? Kontakt Carlcare

Uanset hvad problemet er, som du ikke kan håndtere, så bestil en Carlcare servicereservation, og vi dækker dig. Carlcare er det officielle eftersalgsservicecenter for alle Infinix, Tecno, Itel, Oraimo og Syinix mærker.

Carlcare yder supporttjenester i form af professionel reparation og vedligeholdelse, der sikrer, at din telefon holdes optimalt form, mens du nyder at bruge den. Du finder ikke en bedre telefonsupport derude.