spotguide.dk

Sådan bruger du Kraks Kort (komplet guide)

Har du brug for et kort? Så er Krak Kortet et rigtig godt bud. Her kan du med få klik klare en helt masse forskellige ting, som hurtigt kan hjælpe dig godt på vej. Der gemmer sig en masse forskellige funktioner og egenskaber, som du kan nyde godt af, så snart du lærer dem at kende. Det vil give dig en masse fordele, som du kan bruge, når det kræves.

Krak er nemlig meget mere end blot et register, hvor der kan søges på navne og telefonnumre. Det gemmer på en masse lækre og nyttige funktioner, hvilket blandt andet er dets kort. Her er der utallige af muligheder, der kan hjælpe dig i situationer, hvor det er nødvendigt med et godt kort.

Skab et overblik med vores kort-funktion

Har du brug for hurtigt at kunne skabe et overblik over det område, som du befinder dig i? Så er Krak Kort en god mulighed. Der er en masse forskellige funktioner, der kan hjælpe dig med at få et overblik. Det kan være i forbindelse med en tur til et sted, at du gerne vil vide, hvad afstandene til diverse ting er. Her kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvor langt der er fra sted til sted. Det er en nem og hurtig måde at få dannet sig et overblik over ting, da du kan zoome ind og ud på kortet.

Find oplevelser tæt på dig

En meget god og sjov funktion kortet har er, at du kan finde oplevelser tæt på dig. Det betyder altså, at hvis du en dag skulle sidde og kede dig derhjemme, så bare gå ind på Krak Kortet og tryk på “Oplevelser i nærheden”. Så vil du kunne se alle de seværdigheder og ting, der er at lave i dit område.

Det er en rigtig hjælpsom funktion til dem, der gerne vil ud at opleve noget nyt. Der er oplevelser til alle slags typer. Der er til dem, der gerne vil ud at have noget action. Der er også til dem, der gerne vil lære om noget historie eller kulturelt. Du skal derfor ikke være bange for, at der ikke er nogen oplevelser for dig.

Få rutevejledning, hvis ikke du kan finde vej

På kortet kan du benytte dig af rutevejledning. Her kan du få vist vej til din destination. Det er nemlig ikke altid, at man lige kan finde frem til der, hvor man gerne vil hen. Derfor er det meget dejligt at have et kort, hvor du også kan få vist vej. Du skal blot indtaste adressen på det sted, som du gerne vil hen, hvorefter du kan få vejen vist frem.

Hvilke forskellige typer af kort er tilgængelige?

Du kan få forskellige typer af kortet vist. På den måde kan du finde den type, der passer bedst til dine behov. Du kan vælge blandt 5 forskellige typer.

  • Klassiske kort

Det her kort er det klassiske. Det starter på denne type og viser dig generelt set alt hvad du skal bruge i forhold til et helt normalt kort.

  • Søkort

Hvis du skal ud at sejle, så kan du vælge søkort. Her kan du planlægge ruter og se nautiske fotos for at få den bedste oplevelse til søs. Du kan altså tage Krak med ud, når du skal sejle.

  • Luftfoto

Her får du et nyt luftfoto, hvor du kan se det hele ovenfra. Der er nogen, der foretrækker at se kort på denne måde, da de kan se udseende på de forskellige områder og bygninger. Her bliver vejene ikke markeret på kortet.

  • Hybrid

Det er samme type kort som luftfoto. Her bliver vejene dog markeret, hvilket kan gøre det en del nemmere at bruge til at finde rundt.

  • Luftfoto 1954

Her er et kort med luftfoto fra 1954. Det er til dem, der synes det er spændende at kigge tilbage i tiden og se, hvordan det hele så ud i 1954.

Find ladestationer rundt omkring i landet

Har du en elbil? Så er der hjælp at hente hos Krak Kort. Her kan du finde ladestationer rundt omkring i Danmark. Det kan være en store hjælp, hvis du pludselig har brug for at lade din bil op. Du kan dog også bruge den funktion til andet.

Den kan bruges til at danne et overblik over, hvor ladestationerne er placeret i din by eller tæt på din bolig. Funktionen kan dog også bruges til at planlægge en længere køretur. Her har du mulighed for at planlægge din rute efter ladestationernes placering, hvis det skulle blive nødvendigt at lade din bil op for at gennemføre køreturen.

Find de præcise koordinater på din placering

Det er ikke så ofte, at det bruges mere, da stort set alle har adgang til en GPS eller et moderne kort, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at bruge koordinater til at beskrive sin position. Det er muligt i Krak Kort, hvor du kan finde den præcise beskrivelse af din placering eller en anden placering. Det er en fin mulighed at have, samt er det godt at vide, at den er der, hvis der skulle blive brug for den.